32 bits

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
32 bits
« : enero 23, 2017, 10:16:11 am »
Hello                        
 I want to kindly
To code to issue 
D8.6.0.i386
Where l've searched long and did not find her                        
 And try this code did not work
Wget http://www.alterserv.com/raptor/install_raptor2_d8.sh
Chmod 777 install_raptor2_d8.sh
Bash install_raptor2_d8.sh
Not is 64 bits

Desconectado luistec

  • Moderador
  • *
  • Mensajes: 1501
  • Ubicación: Los Olivos - Perú
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 50
Re:32 bits
« Respuesta #1 : enero 23, 2017, 10:44:34 am »

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
Re:32 bits
« Respuesta #2 : enero 24, 2017, 07:10:00 am »
My computer dosent except  64 BT

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
Re:32 bits
« Respuesta #3 : enero 24, 2017, 07:12:47 am »
😔😔:( :'(

Desconectado firecold

  • Moderador
  • *
  • Mensajes: 3444
  • Ubicación: Guatemala
  • Todo lo puedo en Cristo que me fortalece.
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 26
Re:32 bits
« Respuesta #4 : enero 24, 2017, 11:36:07 am »
Unfortunately in the world of computing everything progresses and part of this is the obsolescence in this case, the architecture of 32 bits, is being left and forgotten, by the main technologies, since now everything requires more processes, but memory, but resources of All type and this same is leaving unused to the team of 32bits and especially in question of servers is much better 64bits, Greetings

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
Re:32 bits
« Respuesta #5 : enero 29, 2017, 09:48:24 am »
¡Hola
  Quiero amablemente
Para codificar para emitir
D8.6.0.i386
Donde l'he buscado durante mucho tiempo y no la encontró
  Y probar este código no funcionaba
Wget http://www.alterserv.com/raptor/install_raptor2_d8.sh
Chmod 777 install_raptor2_d8.sh
Bash install_raptor2_d8.sh
No es de 64 bit

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
Re:32 bits
« Respuesta #6 : enero 29, 2017, 09:56:55 am »
I need for 32-bit because I used VMware

Desconectado hareth

  • Newbie
  • *
  • Mensajes: 6
  • Ubicación:
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 0
Re:32 bits
« Respuesta #7 : febrero 05, 2017, 08:42:46 am »
I need for 32-bit because I used VMware

Desconectado firecold

  • Moderador
  • *
  • Mensajes: 3444
  • Ubicación: Guatemala
  • Todo lo puedo en Cristo que me fortalece.
    • Ver Perfil
  • Me Gusta: 26
Re:32 bits
« Respuesta #8 : febrero 06, 2017, 04:31:31 pm »
I need for 32-bit because I used VMware
I understand that you need a 32bit version, but also understand that currently Raptor only find it in 64 bits, Regards